Hi!!
> =======================================================
> Felado : +United States
> Temakor: PACAL.... ( 20 sor )
> Idopont: Tue Jan 23 06:20:49 EST 1996 OTTHON #474
> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
>
> Segitseget kerek.
>
> A helyzet: kaptam kb. 1 - 1.5 kg "mosott pacalt" egy zacskoban, lefagyasztva.
>
>
> Kerteds: hogyan kell elkesziteni?
Az asszony szerint az a legjobb, ha kesz pacalt kersz (kapsz,
veszel...) es adagonkent lefagyasztod :-)
De nezzuek komolyabban:
Tehat:
a felszeletelt, mosott pacalt ecetes vizben foezdd meg (azert
ecetesben, mert akkor elmegy a "szaga" es nem fog megbarnulni.
Ha ez kesz, ezek utan ugy kell mindent csinalni, ahogy a poerkoeltet.
Hagymat aprora vagni, megpiritani, paprikaval, borssal (na most ezt
hany "s"-el kell irni?????), majorannaval fueszerezni es szepen lassan
megfoezni.
Ha ez igy keves, amit leirtam, utana nezek jobban a szakacskoenyben
Akkor jo etvagyat!!!!! ( :-o hammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm)
Laci ER,D
|